Στόχος μας ήτανε πάντα το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε (Shared Web Hosting - Streaming Radio). Συνεργαζόμαστε χρόνια με τις κορυφαίες παγκόσμιες καί αξιόπιστες Datacenter τις ευρώπης πού διαθέτουν τήν μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε καί προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τήν καλύτερη και απόλυτη 24ωρη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση και τήν εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν ζητήσετε την ακύρωση του λογαριασμού σας.

Δωρεάν domain name

Παρέχουμε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορείτε να απόκτησε μαζί καί ενα δωρεάν domain name.

99.9% εγγύηση Uptime του site σας

Προσφέρουμε μια εγγύηση uptime 99,9% στο επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας (web hosting - streaming), η οποία παρέχεται από αξιόπιστες εταιρείες Datacenter τις ευρώπης. Είτε πρόκειται για την ημέρα ή νύχτα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ιστοσελίδα σας η το ραδιόφωνο σας είναι πάντα ασφαλές και online.

Disk Space & Bandwidth

Όπως είναι εμφανές στις Web Hosting υπηρεσία μας, μπορείτε να πάρετε αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία σας και κίνηση δεδομένων. Διαθέτουμε διαφορετικές επιλογές σε αξιόπιστα πακέτα φιλοξενίας με ασφάλεια & υπεύθυνη υποστήριξη.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημέρες

Tα πακέτα Φιλοξενίας ιστοσελίδων (Shared Web Hosting-Streaming Radio) συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του λογαριασμού σας. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting-streaming), μπορείτε μέσα σε 30 ημέρες από την έναρξη του λογαριασμού σας να ζητήσετε την ακύρωση του για επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων. Στην περίπτωση ακύρωσης μέσα σε 30 ημέρες, σας επιστρέφουμε το ποσό της συνδρομής σας. Σε περίπτωση που το ποσό της συνδρομής περιλάμβανε πρόσθετα έξοδα (αγορά domain name, αγορά SSL, προμήθειες τρίτων ή προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών, έξοδα εγκατάστασης, πρόσθετες υπηρεσίες) το ποσό της συνδρομής επιστρέφεται αφού παρακρατηθούν τα παραπάνω έξοδα. Καμία επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται μετά την 30ή μέρα της συνδρομής.

Απόλυτη Τεχνική Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση 24/7

Προσφέρουμε απόλυτη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα στούς πελάτης μας, επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν απο τους τρόπους στό πάνω μέρος τίς σελίδας (Υποστήριξη}

Centova Cast - WHMSonic Multi-Language Control Panel

Προσφέρουμε πολύγλωσσα, φιλικά προς το χρήστη Control Panel Centova Cast - WHMSonic. Οι Γλώσσες που υποστηρίζονται είναι Ελληνίκα, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ουκρανικά. κ.λ.π

cPanel - Multi-Language Control Panel

Προσφέρουμε ένα πολύγλωσσο, φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου που ονομάζεται cPanel. Οι Γλώσσες που υποστηρίζονται είναι Ελληνίκα, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ουκρανικά. κ.λ.π.

Softaculous script installer

Το Softaculous είναι μια εφαρμογή ενσωματωμένη στο cPanel που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα πάνω από 150 δωρεάν scripts / λογισμικού. Το λογισμικό περιλαμβάνει Wordpress, Joomla, phpBB, Magento, PrestaShop και πολλά άλλα. Σας παρέχουμε πρόσβαση στο πιο απλό λογισμικό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τήν ιστοσελίδας σας /blog/forum/ηλεκτρονικό κατάστημα!